Mircea si Asociatii ajuta companiile sa isi protejeze brandurile si brevetele !

Incepand cu data de 1 octombrie 2011, in cadrul Mircea si Asociatii va functiona un departament de dreptul proprietatii intelectuale care isi propune sa puna la dispozitie aceleasi servicii de calitate care caracterizeaza firma, personalizate conform specificului fiecarui client. Noul departament va fi coordonat direct de catre dna Avocat Raluca Stefan, consilier in proprietate industriala si Managing Partner al Mircea si Asociatii.

Dupa cum declara dna Stefan „In ultima perioada, tot mai multe companii, nu numai din portofoliul nostru de clienti, ne contacteaza in vederea acordarii de asistenta si reprezentare juridica in domeniul proprietatii industriale. Pentru a veni in sprijinul acestora, am hotarat sa extindem activitatea de asistenta juridica in acest domeniu, avand la baza o echipa solida de profesionisti cu o vasta experienta in proprietatea industriala”. Conform Doamnei Avocat Raluca Stefan ”drepturile de proprietate industriala si respectul de care acestea se bucura reprezinta produsul muncii unei companii timp de multi ani si protejarea lor corespunzatoare poate asigura detinatorului trecerea mai usoara prin furtuna reprezentata de criza economica. Nici un om de afaceri constient nu poate ignora valoarea brandurilor si brevetele sale, mai ales in astfel de vremuri”.

Articole din aceeasi categorie:

  1. Bulboaca & Asociatii – seminar cu privire la aspecte de dreptul concurentei
  2. Bostina si Asociatii, selectata sa acorde asistenta juridica pentru Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial de Mediu
  3. Dragne & Asociatii la prima aniversare