O colectie impresionanta de dictionare oferite in premieră de C.H. Beck

Editura C.H. Beck cu peste 12 ani de activitate în editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică lansează un concurs pentru bloggeri sau deţinătorii de site-uri, premiul constând într-o impresionantă colecţie de dicţionare.
Dacă ai un blog sau eşti deţinătorul unui site ai acum ocazia să câştigi o colecţie impresionantă de  5 dicţionare în valoare totală de 175,69 RON oferită de C.H. Beck.

Colecţia cuprinde:
1. Dicţionar juridic Englez-Român, Român-Englez;
2. Dicţionar juridic Francez-Român, Român-Francez;
3. Dicţionar de droguri;
4. Dicţionar de expresii juridice latine;
5. Dicţionar juridic, Englez/Român.
Regulile sunt simple şi tot ceea ce trebuie să faci pentru a participa la concurs este să publici pe blogul/site-ul tău personal un banner timp de 1 lună de zile. Banner-ul trebuie sa conţină un link către magazinul online beckshop.ro. Săptămânal atât banner-ul cât şi link-ul puse la dispoziţie de către C.H. Beck vor fi actualizate iar în final posesorii de blog/site care se vor înscrie în decurs de o lună de zile vor participa la tragerea la sorţi ce va avea loc în ziua de 12 octombrie 2012 realizată cu ajutorul Random.org.

Pentru a ne anunţa de participarea ta la concurs, completeaza formularul de mai jos şi indică-ne datele tale de contact (nume şi prenume,număr de telefon, adresă de email) şi un link către blog-ul /site-ul cu care doreşti să te înscrii în concurs.

Perioada în care se desfăşoară concursul este 12 septembrie -12 octombrie 2012. În data de 12 octombrie 2012 vom trage la sorţi câştigătorul şi vom afişa rezultatul pe beck.ro în categoria “Ştiri”. Acesta din urmă vor fi contactat de către C.H. Beck telefonic sau prin e-mail în vederea stabilirii detaliilor referitoare la intrarea în posesia premiului.
Premiul nu se acordă în bani şi va fi livrat personal sau trimis prin curier/poştă pâna la data de 3 noiembrie 2012.

Mult succes!!!