Seminar „Noul Cod de Procedură Civilă. Ce aduce nou pentru companii şi pentru profesioniştii din domeniu. Aspecte practice”

Editura CH Beck în parteneriat cu Societatea de avocatură PIPEREA ŞI ASOCIAŢII şi Media Makers vă invită la seminarul “Noul Cod de Procedură Civilă. Ce aduce nou pentru companii şi pentru profesioniştii din domeniu. Aspecte practice”, în data de 15 februarie 2013, orele 11:00 – 17:00 la Bucureşti, Hotel Capital Plaza, Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, sector 1.
Noul Cod de procedură civilă. Note. Corelaţii. ExplicaţiiÎntrucât în data de 15 februarie a.c., intră în vigoare noul Cod de procedură civilă, în această zi, societatea de avocatură PIPEREA ŞI ASOCIAŢII cu echipa sa de profesionişti în domeniu vă propune un seminar în care se prezintă principalele reglementări prevazute în noul Cod de procedură civilă şi modalităţile de transpunere a acestora în practică, clarificări şi răspunsuri, în beneficiul operatorilor economici şi profesioniştilor care activează pe piaţa românească.
Editura C.H. Beck va participa în cadrul seminarului, cu un stand de prezentare al  lucrării „Noul Cod de procedură civilă. Note. Corelaţii. Explicaţii”, având ca autori colectivul de avocaţi aflaţi sub coordonarea prof. Univ. dr. Gheorghe Piperea. Autorii lucrării sunt lectorii acestui seminar iar lucrarea îşi propune o abordare integrală a Noului Cod de procedură civilă, având rolul de a explica noile prevederi procesual-civile.
Esentiale pentru această lucrare sunt corelaţiile realizate între vechea reglementare şi cea nouă, fiind subliniate asemănările şi deosebirile dintre acestea. Lucrarea este un bun instrument de lucru pentru toţi practicienii.
Beneficiind de profesionalismul specialiştilor societăţii de avocatură PIPEREA ŞI ASOCIAŢII, avem convingerea că prezenţa dumneavoastră la seminar va face mult mai facilă activitatea de pregătire a proceselor civile, în contextul schimbărilor aduse de noile reglementări, iar schimbul de opinii în cadrul dezbaterilor libere, abordările practice, vor aduce un plus de profesionalism în derularea acestora în instanţe.
Seminarul este interactiv şi se adresează juriştilor, avocaţilor, managerilor companiilor, notarilor.

Data limită de înscriere este joi, 14 februarie 2013
Vă rugăm să trimiteţi prin fax sau e-mail formularul, completat, însoţit de copia OP, la numarul de fax 021.725.50.11 sau la adresa de e-mail office@mediamakers.ropână joi, 14 februarie, a.c.
FORMULAR DE INSCRIERE