Editura C.H. Beck participă la Conferința de Achiziții publice, de la Sovata

Editura C.H. Beck participă, în calitate de partener, la conferinţa cu tema „Achiziții publice. Cadru normativ, proceduri și căi de atac, în contextul european al accesării fondurilor structurale” , care are loc luna aceasta, la Sovata.

Conferința, aflată la a VIII-a ediție, se desfășoară în perioada 22.02.2018 – 25.02.2018, la Hotel Aluniş, Sovata și reunește autorităţile publice cu competență de reglementare și decizională în domeniu cu reprezentanţi ai societăţii civile şi mediului academic cu notorietate în domeniului dreptului administrativ şi ştiinţelor administrative, în scopul analizei și clarificării unora din controversele generate de aplicarea noului cadru normativ în materie reprezentat de Legile nr. 98-101 din 2016, după mai bine de un an de la intrarea lor în vigoare. De asemenea, o tradiție a acestui eveniment o constituie analiza în cadrul dezbaterilor a unor teme conexe cum este specificitatea achizițiilor publice în domeniul de larg interes al accesării fondurilor europene 2016 – 2020.

Pentru informaţii privind acest eveniment precum și cu privire la edițiile anterioare: www.3mc.ro,  rubrica „Evenimente; e-mail office@3mc.ro.