Echipa redacţională

Editura C.H. Beck înseamnă nu numai o simplă activitate de editare, ci şi preocuparea faţă de produsele oferite, dar, mai mult, faţă de oameni şi calitatea relaţiilor interumane stabilite. Acest lucru se reflectă în interiorul editurii, continuând şi în relaţia pe care o construim cu toţi colaboratorii şi partenerii.

Cu o experienţă de peste 19 ani de activitate editorială şi o gamă largă de publicaţii de drept şi economie, echipa C.H. Beck se menţine tânără, serioasă şi pasionată, reuşind, astfel, să lucreze alături de autori cu prestigiu în domeniu. Profesionalismul reprezintă şi preocuparea permanentă de care editura dă dovadă pentru a oferi publicului lucrări cât mai accesibile, cât mai apropiate de cititor.

Ceea ce ne defineşte sunt angajaţii noştri, care aplică valorile şi misiunea C.H. Beck în activitatea de zi cu zi. Suntem mândri să avem o echipă pentru care transparenţa, comunicarea deschisă, responsabilitatea socială şi oferirea de servicii excelente reprezintă un mod de viaţă!

Director general Radu Dimitriu

Să facem cunoştinţă cu echipa noastră:

Director editorial:
Oana Dimitriu
Licenţiată a Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti (2004) şi a Facultăţii de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti (2007), în 2008 a absolvit cursurile de master specializarea „Drept internaţional şi comunitar” ale aceleiaşi instituţii. În prezent este doctorand în domeniul Dreptul Uniunii Europene. Este angajată din 2005 la Editura C.H. Beck.
Email: oana.dimitriu[at]beck.ro

Redactor-șef
Andreea Stănciulescu (Alexe)
Licenţiată a Facultăţii de Litere, specializare Limba şi Literatura Română – Limba şi Literatura Germană, Universitatea Bucureşti – 2008, a Facultăţii de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” – 2009, precum şi absolventă a cursurilor de master – specializarea „Dreptul afacerilor”  din cadrul  aceleiaşi instituţii. În prezent este doctorand în domeniul Drept Constituţional. Este angajat al Editurii C.H. Beck din luna martie 2013.
Email:andreea.stanciulescu[at]beck.ro

Redactor
Oana Dobriţescu
Licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti (2012). Absolventă a cursurilor de master – specializarea „Drept Internaţional Public” – din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti (2014). În prezent este editor coordonator al revistelor Buletinul Casaţiei şi Buletinul Curţilor de Apel. Este angajată C.H. Beck din luna mai 2014.
Email: redactie[at]beck.ro

Redactor
Adrian Condrașov
Licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” din București din 2015, în 2016 a absolvit cursurile de master specializarea „Drept internațional și comunitar” din cadrul aceleiași Facultăți. Este angajat al Editurii C.H. Beck de la începutul anului 2016 și recent a preluat colecția de legislație „La Zi”.
Email: redactie[at]beck.ro

Echipa redacţională C.H. Beck vă aşteaptă cu sugestii, propuneri şi iniţiative la adresa de e-mail: redactie[at]beck.ro. Nu ezitaţi în a ne contacta.