CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” – ediția a VII

Conferința este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente și perspectivele de evoluție ale dreptului afacerilor. În cadrul Conferinței pot fi susținute lucrări din toate domeniile știintelor juridice, care vor fi înscrise, în functie de conținutul lor, într-una … Citește continuarea

21 de organizatii neguvernamentale si grupuri civice ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ia atitudine fata de derapajele CCR

21 de organizatii neguvernamentale si grupuri civice ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare, sa ia atitudine fata de derapajele CCR, sa apere Justitia si lupta anticoruptie.
The post 21 de organizatii neguvernamentale si grupuri c… Citește continuarea

Indicele BET, referinţa BVB, a scăzut pe parcursul săptămânii trecute cu 2,06%

Indicele BET, referinţa Bursei de Valori de la Bucureşti, a scăzut pe parcursul săptămânii trecute cu 2,06%, cel mai abrupt declin din rândul burselor din regiune, şi a ajuns la minimul ultimelor şase luni, în contextul unui climat intern dificil marcat de incertitudinile cu privire la viitorul format al Pilonului II de pensii.

The post Indicele BET, referinţa BVB, a scăzut pe parcursul săptămânii trecute cu 2,06% appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea

BCR şi BRD finanţează dezvoltarea Caroli Foods Group cu un credit sindicalizat în valoare de 23 de milioane de euro

BCR şi BRD finanţează dezvoltarea producătorului alimentar din România, Caroli Foods Group, cu un credit sindicalizat în valoare de 23 de milioane de euro, pentru extinderea facilităţilor de producţie şi achiziţia de noi echipamente, potrivit unui comunicat transmis luni de BCR.

The post BCR şi BRD finanţează dezvoltarea Caroli Foods Group cu un credit sindicalizat în valoare de 23 de milioane de euro appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea

Adrian Vasilescu: România nu are încă o creștere economică sustenabilă

Toate țările din Uniunea Europeană își doresc o creștere economică sustenabilă, dar pe care România încă nu o are, modelul cel mai potrivit pentru noi fiind cel de dezvoltare durabilă, a declarat, luni, într-un forum de specialitate, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Națională a României (BNR).

The post Adrian Vasilescu: România nu are încă o creștere economică sustenabilă appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea

Societățile de asigurare autorizate au înregistrat, în primul semestru al anului 2017, un total al primelor brute subscrise de 5,04 miliarde de lei

Societățile de asigurare autorizate și reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) au înregistrat, în primul semestru al anului 2017, un total al primelor brute subscrise (PBS) de 5,04 miliarde de lei, în creștere cu 8% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, potrivit unui comunicat al ASF.

The post Societățile de asigurare autorizate au înregistrat, în primul semestru al anului 2017, un total al primelor brute subscrise de 5,04 miliarde de lei appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea

Adrian Vasilescu: Produsul Intern Brut al României este foarte mic raportat la numărul de locuitori

Produsul Intern Brut (PIB) al României este foarte mic raportat la numărul de locuitori și asta este drama noastră pe care trebuie să o rezolvăm, a declarat, luni, într-un forum de specialitate, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Națională a României (BNR).

The post Adrian Vasilescu: Produsul Intern Brut al României este foarte mic raportat la numărul de locuitori appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea

BNR: Depozitele rezidenților clienți neguvernamentali au crescut în luna august 2017 cu 1,6%

Depozitele rezidenților clienți neguvernamentali au crescut în luna august 2017 cu 1,6% față de luna iulie 2017, până la nivelul de 284,962 miliarde de lei, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Națională a României (BNR).

The post BNR: Depozitele rezidenților clienți neguvernamentali au crescut în luna august 2017 cu 1,6% appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Legea parteneriatului public-privat va fi adoptată până la finele acestui an

Legea parteneriatului public-privat va fi adoptată, cu siguranță, până la finele acestui an, și va fi avizată inclusiv ca lege bancabilă, a declarat, luni, într-un forum de specialitate, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri.

The post Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Legea parteneriatului public-privat va fi adoptată până la finele acestui an appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea

Indicatorul de încredere macroeconomică al CFA România, calculat pe baza estimărilor membrilor organizației, a scăzut în luna august

Indicatorul de încredere macroeconomică al CFA România, calculat pe baza estimărilor membrilor organizației, a scăzut în august față de luna anterioară, la valoarea de 50,7 puncte, fiind cu 9 puncte mai mic decât valoarea consemnată în exercițiul anterior.

The post Indicatorul de încredere macroeconomică al CFA România, calculat pe baza estimărilor membrilor organizației, a scăzut în luna august appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea

BCR, Banca Transilvania și BRD Societe Generale contestă deciziile autorităților fiscale prin care sunt silite să plătească impozite mai mari

Banca Comercială Română, Banca Transilvania și BRD Societe Generale contestă deciziile autorităților fiscale prin care sunt silite să plătească impozite mai mari, potrivit datelor publicate în rapoartele instituțiilor de credit.

The post BCR, Banca Transilvania și BRD Societe Generale contestă deciziile autorităților fiscale prin care sunt silite să plătească impozite mai mari appeared first on Infolegal.ro.

Citește continuarea