RTPR Allen & Overy anunta intarirea echipei de litigii si arbitraje

Firma de avocatura de business RTPR Allen & Overy anunta intarirea echipei de litigii si arbitraje prin recrutarea avocatului Cristian Gavrila. El se alatura RTPR Allen & Overy incepand cu aceasta luna, in pozitia de Counsel si Head of Litigation and Arbitration.

Cristian Gavrila, 36 ani, este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000 si vorbeste fluent limba engleza. Anterior RTPR Allen & Overy, Cristian a detinut pozitia de partener in cadrul uneia dintre primele zece firme de avocatura din Romania.

Suntem o firma de avocatura cu o puternica practica internationala, prin urmare este o miscare naturala sa ne extindem in zona arbitrajelor internationale. Departamentul de litigii si arbitraj este si va continua sa fie o zona strategica in dezvoltarea RTPR Allen & Overy, in special pe fondul nevoilor exprimate de clienti cat si a cresterii numarului de arbitraje internationale privind investitiile straine in aceasta regiune. Experienta lui Cristian in arbitraje internationale cat si in a apara interesele clientilor in litigii cu autoritati este impresionanta si va asigura clientilor nostri suportul necesar pentru a-si proteja cat mai bine investitiile in situatii litigioase.”, a declarat Costin Taracila, managing partner al RTPR Allen & Overy.

Avand o vasta experienta internationala dobandita in principal din implicarea in peste 20 de arbitraje solutionate dupa regulile ICC, UNCITRAL Viena, CCIR, Cristian Gavrila s-a remarcat si in plan intern, prin castigarea unor litigii de rasunet, in special in domeniile concurentei, achizitiilor publice si comunicatiilor.

Experienta internationala va permite departamentului pe care il conduc in cadrul RTPR Allen & Overy sa ofere clientilor servicii cu un nivel foarte ridicat de specialitate pe litigii si arbitraje. Estimam sa dublam, pe termen scurt, numarul de clienti din portofoliul RTPR Allen & Overy in aceasta arie de practica”, a declarat Cristian Gavrila.

Nu exista articole pe aceeasi tema.