Conferinţa “Reglementări fundamentale în noul Cod civil şi în noul Cod de procedură civilă“

Conferinţa “Reglementări fundamentale în noul Cod civil şi în noul Cod de procedură civilă“

ConferinţaReglementări fundamentale în noul Cod civil şi în noul Cod de procedură civilă

Asociaţia “Conferinţele Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti“, asociaţie constituită din cadrele didactice ale Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, anunţă că în perioada 17-18 februarie 2012 va avea loc în Aula Magna a Palatului Facultăţii de Drept conferinţaReglementări fundamentale în noul Cod civil şi în noul Cod de procedură civilă“. Comunicările care vor fi prezentate au ca obiect noutăți fundamentale aduse de intrarea în vigoare a noului Cod civil şi a noului Cod de procedură civilă, inclusiv impactul acestora asupra altor ramuri de drept.
Lectorii conferinţei sunt cadre didactice ale Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, inclusiv membri ai comisiilor de redactare a celor două noi coduri:
prof. dr. Viorel Ciobanu
prof. dr. Lucian Mihai
prof. dr. Gheorghe Piperea
prof. dr. Dragoş Sitaru
prof. dr. Valeriu Stoica
prof. dr. Virginia Vedinaş
conf. dr. Marieta Avram
conf. dr. Flavius Baias
conf. dr. Bogdan Bulai
conf. dr. Marian Nicolae
conf. dr. Romeo Popescu
conf. dr. Milena Tomescu
lect. dr. Adriana Almăşan
lect. dr. Radu Bogdan Bobei
lect. dr. Traian Briciu
lect. dr. Claudiu Buglea
lect. dr. Răzvan Dincă
lect. dr. Simona Gherghina
lect. dr. Andreea-Teodora Stănescu
lect. dr. Cristina Zamşa
Bogdan Dumitrache
Aladar Sebeni
asist. dr. Claudiu Dinu
asist. dr. George Ilie
asist. dr. Raluca Mocanu
asist. dr. Cristina Nicolescu
asist. dr. Maria-Cristina Petre
asist. dr. Şerban-Alexandru Stănescu
asist. dr. Andrei Zarafiu
La conferinţă sunt invitaţi să participe magistraţi, avocaţi, consilieri juridici, notari publici, executori, precum şi alte categorii de juriști și persoane interesate de modificările aduse de noul Cod civil şi noul Cod de procedură civilă. Accesul la conferinţă se face în urma plății unei taxe de participare, care va putea fi achitată până la data de 10 februarie 2012. Pentru magistrați și persoanele asimilate prin lege, taxa este de 200 lei / persoană. Pentru ceilalți participanți, taxa este de 400 lei / persoană, cu discount în cazul participării mai multor persoane din aceeași entitate; 380 lei / persoană pentru doi participanți; 350 lei / persoană pentru trei sau mai mulți participanți.
Conferinţa face parte din categoria activităţilor de formare profesională continuă.
Pentru persoanele care participă direct la lucrările conferinței se vor emite atestate de participare, care pot fi ridicate în a doua zi a conferinței de la un desk special amenajat în acest scop.
Conform deciziei UNBR, avocații care participă direct la lucrări primesc, prin INPPA, în baza atestatului de participare, câte 15 puncte profesionale.
Taxa de participare nu este purtătoare de TVA şi, odată transferată, nu este returnabilă.
Plata taxei pentru participarea directă se efectuează prin transfer bancar în contul Asociaţiei „Conferinţele Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti”, IBAN RO47BRDE410SV94438074100, deschis la BRD, unitatea M. Kogălniceanu. În cadrul ordinului de plată, la rubrica „detalii” trebuie precizate numele şi prenumele persoanei / persoanelor pentru care se efectuează plata taxei de participare.
Factura aferentă plăţii poate fi ridicată în original în prima zi a conferinţei de la un desk special amenajat în acest scop.
Data limită de efectuare a tuturor plăţilor – 10 februarie 2012 inclusiv.
În vederea emiterii ecusoanelor conferinţei, se vor transmite prin e-mail, la adresa conferinta@drept.unibuc.ro, numele şi prenumele participantului/participanţilor, instituţia reprezentată, funcţia deţinută.
Detalii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul oficial al Facultăţii de Drept sau trimiţând un e-mail la adresa conferinta@drept.unibuc.ro.
Conferinţa va putea fi urmărită integral live online pe JURIDICE.ro, taxa fiind de 248 lei (inclusiv TVA) / persoană. Detalii suplimentare puteţi găsi pe site-ul www.juridice.ro