Workshop Prevenția insolvenței și metode de restructurare în şi în afara insolvenţei

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa  prin Centrul Enterprise Europe Constanţa, în colaborare cu Casa de Insolvenţă Transilvania şi cu  sprijinul Ligii Consilierilor Juridici din jud. Constanţa,  organizează  miercuri, 26 iunie a.c., începând cu ora 9.30, în Sala de Conferinţe a CCINA Constanţa (B-dul Alex Lăpuşneanu nr.185, etaj 2)  workshop-ul: ”Prevenția insolvenței și metode de restructurare în şi în afara insolvenţei

Evenimentul dorește să crească gradul de înțelegere a fenomenului insolvenței în rândul managerilor și al antreprenorilor, să explice modalităţile în  care companiile se pot redresa și însănătoși accesând procedura insolvenței, sau în afara ei. Aplicată corect, insolvența contribuie pe termen lung la re-echilibrarea business-urilor și la redresarea economică.

Workshop-ul va fi susţinut  de specialiștii Casei de Insolvență Transilvania, Rudolf Vizental și Vasile Godâncă-Herlea, abii ocupând poziții de Managing Partner în cadrul CITR.

Agenda evenimentului este următoarea:

09:30-10:00 – înregistrarea participanţilor
10:00-11:45 – sesiunea 1: Soluții de prevenție a insolvenței
11:45-12:00 – coffee break
12:00-14:00 – sesiunea 2: Soluții de redresare în şi în afara insolvenţei

Workshop-ul face parte din programul de educare și informare a mediului de business român privind restructurările în și în afara insolvenței, o inițiativă a Casei de Insolvență Transilvania.
Detalii suplimentare şi înscrieri  la CCINA Constanta tel: 0241 550960, 0734 885011,  d-na Corina Ürmösi