Conferinta “Perspective ale dreptului afacerilor in mileniul al treilea”, 20 noiembrie, București

business-law-conference-2015Societatea de Stiinte Juridice si Administrative si Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti organizeaza la Bucuresti, in data de 20 octombrie 2015, cea de a cincea editie a Conferintei Internationale “Perspective ale Dreptului Afacerilor in mileniul al treilea”.

Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale dreptului afacerilor. In cadrul Conferintei pot fi sustinute lucrari din toate domeniile stiintelor juridice, care vor fi inscrise, în functie de continutul lor, intr-una dintre cele trei sectiuni: I. Drept public; II. Drept privat; III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional.

La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care doresc doar sa audieze dezbaterile.

Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara.

Locul de desfasurare

Conferinta va avea loc in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Publicatii

Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:

  • În volume in limba engleza publicate de edituri cu prestigiu international in domeniul stiintelor sociale: Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers
  • în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, SSRN): International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, Tribuna Juridica, Dreptul, Revista de Drept Public, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies, Perspectives of Business Law Journal.

Reduceri de la taxele de participare

! Societatea de Științe Juridice și Administrative este deschisă în vederea încheierii de noi parteneriate cu universități și organizații științifice și profesionale pentru promovarea excelentei in cercetarea academica.

  • Membrii Societatii de Științe Juridice și Administrative beneficiaza de o reducere de cca. 25% din taxa de inscriere la toate evenimentele organizate de Societate.

Daca doriti sa dobanditi calitatea de membru in Societatea de Științe Juridice și Administrative clic aici.

Termene limita

  • 5 noiembrie 2015: trimiterea formularului de participare Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul si rezumatul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. Completează aici formularul de participare la Conferinta.
  • 10 noiembrie 2015: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere in limba engleza a lucrarii inscrise la conferinta.
  • 12 noiembrie 2015: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.
  • 15 noiembrie 2015: plata taxei de participare.