Workshop-ul ”Parteneri de incredere” are loc la Bucuresti, pe 21 aprilie

“Pentru mine, succesul este calea de a castiga bani facand ceea ce-mi place”. Acestea sunt cuvintele lui Dragos Cabat, Managing Partner RisCo, expert recunoscut in domeniul financiar.

dragos-cabat-workshopDaca si pentru tine succesul inseamna pasiune, timp investit in ideile inovatoare, si rezultate care aduc un plus de valoare in domeniul in care activezi, atunci locul tau este la workshop-ul “Parteneri de Incredere”, organizat de RisCo in data de 22 aprilie 2016, intre orele 9.30-15.00, la Hotel Inter Business din Bucuresti.

Workshop-ul ”Parteneri de incredere”, cel mai util training despre siguranta si performanta in afaceri din Romania, va fi sustinut vineri, pe 22 aprilie, pentru a saptea oara.  Participantii de pana acum au venit din domeniul financiar si bancar, din vanzari sau, pur si simplu, au fost persoane interesate de ideile antreprenoriale si dezvoltarea lor profesionala.

Pentru ca stim cat de greu este sa iti mentii pozitia pe piata daca activezi intr-o industrie concurentiala si dinamica, am organizat acest workshop dedicat nevoilor tale, unde iti prezentam idei despre cum sa cresti profitul si vanzarile in afaceri. Fara stres, efort, si timp petrecut peste program!

La acest eveniment nu iti vor fi prezentate teorii invechite din carti, ci exemple practice si testate, care se aplica oricarui tip de afacere si te pot ajuta sa ai o relatie mai sigura si profitabila cu partenerii tai! Mai mult, vei avea sansa de a-i adresa intrebari in domeniu lui Dragos Cabat, speakerul workshop-ului “Parteneri de incredere”.

Toti cei interesati sa participe la workshop-ul “Parteneri de incredere” se pot inscrie direct de pe pagina noastra.

Acest workshop iti va fi de un real ajutor daca printre prioritatile tale profesionale se numara: recunoasterea partenerilor de afaceri de incredere, incasarea la timp a facturilor, stabilirea limitelor in care poti lucra cu fiecare partener, monitorizarea modificarilor in situatia partenerilor tai.

In plus, daca participi la acest training primesti un cadou din partea RISCO Pachetul Smart, cu ajutorul caruia iti poti verifica partenerii si poti gasi clienti noi pentru dezvoltarea afacerii tale!  Pachetul RisCo Smart iti ofera 20 de rapoarte pentru verificarea firmelor, 50 de alerte insolventa gratuite, si acces nelimitat la serviciul Selectie Firme.

Suprizele nu se termina aici. Toti participantii la workshop primesc 50% discount la conferinta “Performanta IMM – Bani, Idei, Actiune” (editia a II-a), din data de 12 mai 2016, la care vei putea participa si cunoaste multi lideri din domeniul antreprenoriatului.

Participa la cel mai util workshop pentru afacerea ta, “Parteneri de incredere”, la pretul promotional de 49 lei!