INTERNATIONAL COUNCIL MEETING OF ELSA – 76th Edition

În perioada 20-27 octombrie, ELSA București a organizat cea de-a 76-a ediție a International Council Meeting care a avut loc la Constanța, la hotelul Ramada by Wyndham. Acesta este cel mai important eveniment din cadrul rețelei ELSA (The European Law Students’ Association), reprezentând întrunirea forului decizional al asociației, a cărui misiune este aceea de a adopta propunerile și amendamentele aduse în discuție de către Biroul de conducere Internațional al ELSA.

Pe parcursul săptămânii au avut loc workshopuri, alături de o serie de plenare în cadrul cărora au participat peste 300 de delegați din cadrul tuturor celor 44 de Grupuri Naționale membre. În cadrul plenarei de închidere au fost votați candidații interimari din cadrul Biroului de conducere Internațional, aceștia primind aviz pozitiv din partea Consiliului.

De asemenea, a avut loc și un eveniment special, anume Sponsors’ Fair, ce a avut loc marți, 22 octombrie. Sponsorii prezenți și-au prezentat companiile în fața membrilor ELSA, aducând în discuție domeniul lor de activitate și oportunitățile ce pot fi oferite. La acest eveniment au fost prezenți reprezentanți din partea Dentons (în present, partener oficial ELSA București), CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP SCP (partener ELSA București) și BCR.

Pe această cale, dorim să le mulțumim tuturor sponsorilor pentru sprijinul acordat în ceea ce privește buna organizare a International Council Meeting. Alături de cei pe care i-am menționat deja, alături de noi au mai fost Aqua Carpatica, Design of Frames (DOF) și Ruvix.

Următoarea întrunire a Consiliului Internațional va avea loc în Malta, în perioada 15-22 martie. Prin intermediul International Council Meeting se asigură continuitatea asociației, precum și promovarea scopului și viziunii ELSA; ”A just world in which there is respect for human dignity and cultural diversity.”