Echipa redacţională

Editura C.H. Beck înseamnă nu numai o simplă activitate de editare, ci şi preocuparea faţă de produsele oferite, dar, mai mult, faţă de oameni şi calitatea relaţiilor interumane stabilite. Acest lucru se reflectă în interiorul editurii, continuând şi în relaţia pe care o construim cu toţi colaboratorii şi partenerii.

Cu o experienţă de peste 25 ani de activitate editorială şi o gamă largă de publicaţii de drept şi economie, echipa C.H. Beck se menţine tânără, serioasă şi pasionată, reuşind, astfel, să lucreze alături de autori cu prestigiu în domeniu. Profesionalismul reprezintă şi preocuparea permanentă de care editura dă dovadă pentru a oferi publicului lucrări cât mai accesibile, cât mai apropiate de cititor.

Ceea ce ne defineşte sunt angajaţii noştri, care aplică valorile şi misiunea C.H. Beck în activitatea de zi cu zi. Suntem mândri să avem o echipă pentru care transparenţa, comunicarea deschisă, responsabilitatea socială şi oferirea de servicii excelente reprezintă un mod de viaţă!

Director general Radu Dimitriu

Să facem cunoştinţă cu echipa noastră:

Redactor-șef
Andreea Stănciulescu (Alexe)
Licenţiată a Facultăţii de Litere, specializare Limba şi Literatura Română – Limba şi Literatura Germană, Universitatea Bucureşti – 2008, a Facultăţii de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” – 2009, precum şi absolventă a cursurilor de master – specializarea „Dreptul afacerilor” din cadrul aceleiaşi instituţii, este doctor în Drept Constituţional din 2018. Este angajat al Editurii C.H. Beck din luna martie 2013.
Email:andreea.stanciulescu[at]beck.ro

Redactor
Oana Dobriţescu
Licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti (2012). Absolventă a cursurilor de master – specializarea „Drept Internaţional Public” – din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti (2014). În prezent este editor coordonator al revistelor Buletinul Casaţiei şi Buletinul Curţilor de Apel. Este angajată C.H. Beck din luna mai 2014.
Email: redactie[at]beck.ro

Redactor
Andreea Negoi
Licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității București (2018). Absolventă a programului de master, specializarea „Drept Internaţional Public”, din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti (2019). Este angajată a Editurii C.H. Beck din luna octombrie 2019.
Email: redactie[at]beck.ro

Redactor
Bianca Vlad
Licențiată a Facultății de Științe Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București (2017) și a Facultății de Drept, Universitatea din București. Este angajat al Editurii C.H. Beck din luna martie 2019.
Email: redactie[at]beck.ro

Redactor
Onișoară Claudiu-Liviu
Licențiat al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (2018). A publicat în mai multe volume colective și antologii de proză și de poezie. Este angajat al Editurii C.H. Beck din ianuarie 2019.
Email: redactie[at]beck.ro

Redactor
Diana Dragomir
Licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității București, promoția 2018. Este angajată a Editurii C.H. Beck din luna martie 2019.
Email: redactie[at]beck.ro

Echipa redacţională C.H. Beck vă aşteaptă cu sugestii, propuneri şi iniţiative la adresa de e-mail: redactie[at]beck.ro. Nu ezitaţi în a ne contacta.