În decursul anilor, Editura C.H. Beck a dezvoltat relaţii de parteneriat şi colaborare cu renumite personalităţi din lumea ştiinţelor juridice şi economice, precum şi cu importante instituţii de profil din România.
Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti este primul partener al Editurii C.H. Beck, cea mai mare parte dintre cadrele didactice de aici fiind şi autorii noştri. Nume de referinţă pentru ştiinţa dreptului din România, precum Tudor R. Popescu, Constantin Statescu, Ion P. Filipescu, Stanciu D. Cărpenaru, Costică Bulai, Raluca Miga Beşteliu, Nicolae Popa, Ioan Muraru, Corneliu Bîrsan, Viorel Mihai Ciobanu, Valeriu Stoica, Valerian Cioclei, Flavius Baias, Gabriel Boroi, Elena Simina Tănăsescu, Corneliu Liviu Popescu, Gheorghe Piperea, ş.a. au contribuit, prin cărţile publicate sub sigla noastră, la construirea mărcii C.H. Beck. În prezent, parteneriatul dintre cele două instituţii s-a dezvoltat în direcţii noi, prin colaborarea la publicarea prestigioasei reviste Analele Universităţii din Bucureşti – seria Drept, precum şi prin deschiderea unei librării C.H. Beck în incinta Facultăţii de Drept.
Alte facultăţii de drept de la universităţi de renume din ţară, cu care Editura C.H. Beck are o strânsă legătură, sunt: Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, Facultatea de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Drept a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova, Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara, Universitatea Nicolae Titulescu, Universitatea Titu Maiorescu.
Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române este partenerul împreună cu care Editura C.H. Beck şi-a propus readucerea în actualitate a unor opere de referinţă pentru literatura juridică, publicate în colecţia Restitutio.
De asemenea, amintim de parteneriatul dintre Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Editura C.H. Beck pentru editarea lucrării Buletinului Jurisprudenţei şi, începând cu anul 2005, pentru publicarea revistei Buletinului Casaţiei – revista oficială a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Colaborarea dintre C.H. Beck şi 11 Curţi de apel, începută încă din 2007, a dus la apariţia revistei Buletinul Curţilor de Apel. Începând cu 2010, respectiv 2011, revistele Buletinul Casaţiei şi Buletinul Curţilor de Apel au câte zece apariţii anuale.
Alte instituţii cu care Editura C.H. Beck a încheiat convenţii de parteneriat sunt actori de prestigiu din lumea juridică românească: Uniunea Naţională a Barourilor din România, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă, Corpul Expertilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor.
Cooperarea cu U.N.B.R. se referă la editarea revistei Curierul Judiciar, pe care dorim să o transformăm într-o publicaţie indispensabilă pentru oricare din cei peste 16000 de avocaţi din România.
Convenţia cu U.N.P.I.R. se referă la editarea în 3 volume a lucrării: Procedura insolvenţei. Culegere de practică judiciară 2006-2009.
Parteneriatul cu CECCAR constă în editarea revistei lunare de impozite şi taxe – Curierul fiscal – revistă în care sunt prezentate informaţii de ultimă oră, idei, soluţii şi sfaturi practice cu privire la aplicarea fiscalităţii în România.
Contribuţia celor mai prestigioşi specialişti ai dreptului din România şi colaborarea cu instituţii juridice reprezentative au fost decisive în imprimarea standardelor de calitate ale produselor noastre.