Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” isi intareste echipa de avocati din teritoriu

Casa de Avocatura „Bostina si Asociatii” si-a intarit recent echipa din teritoriu cu noi avocati la birourile din Pitesti si Suceava, Alina Serban-Barbu si, respectiv, Ingrid Bianca Solcan alaturandu-se celor peste 130 de avocati si consultanti.

 “Activitatea birourilor teritoriale a fost extrem de dinamica in ultima  vreme, ceea ce ne-a determinat sa cautam avocati tineri din barourile locale care au abilitatile profesionale precum si profilul care sa le permita sa lucreze in proiecte mari, ca parte a unei echipe mari ” spune Avocatul Coordonator Doru Catalin Bostina.

 Alina Serban-Barbu a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Craiova in anul 1997. Din anul 1999 este avocat definitiv, membra a Baroului Arges, cu o perioada de suspendare intre 09.12.2004 – 30.09.2011, timp in care a activat ca si consilier juridic pentru Mindbank S.A., (ATE BANK Romania S.A) sucursalele  Pitesti si Giurgiu. In anul 2007, Alina a absolvit  cursul “Creditul imobiliar/ipotecar” in cadrul Institutul Bancar Roman.

 „Oportunitatea oferita de a ma alatura echipei Bostina si Asociatii m-a atras imediat deoarece imi indeplinesc o mai veche dorinta de a mea, de a activa intr-o mare firma de avocatura, ceea ce imi va permite sa abordez o diversitate de cauze si de proiecte de anvergura” spune Alina Serban-Barbu.

 Ingrid Bianca Solcan a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Al. I. Cuza Iasi in anul 2008 si este masteranda in Dreptul Afacerilor la aceeasi facultate. A fost initial membra a Baroului Bucuresti iar in prezent este membra a Baroului Suceava. De-a lungul anilor, Ingrid a asistat si reprezentat cu succes in instanta unele dintre cele mai prestigioase companii nationale si internationale, dar si autoritati publice in cadrul litigiilor de drept civil, comercial, insolventa, societar, contencios administrativ si fiscal, concurenta si proprietate intelectuala.

  „Vom continua sa facem evaluari in ceea ce priveste necesarul de avocati si consultanti la nivelul birourilor teritoriale, adaptandu-ne continuu la nevoile din zona, promovand oameni talentati care pot aduce plus-valoare echipei noastre”, adauga Doru Bostina.

Articole din aceeasi categorie:

  1. Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” isi intareste echipa de avocati in domeniul fiscal
  2. Bostina si Asociatii isi intareste echipa de achizitii publice
  3. Casa de Avocatura Bostina si Asociatii lanseaza “Bursele Bostina – 2010” adresate studentilor la drept la Bucuresti, Iasi si Cluj